Producten

Nieuw uit onze Kroketterij: De kalfskroket en kalfsbitterbal

Speciaal voor liefhebbers van kalfsvlees introduceert Kroketterij De Bourgondiër een kalfsvleeskroket en kalfsbitterbal. Met een heerlijke smeuïge ragout met rosé draadjeskalfsvlees, champignons, peterselie, witte wijn en room voor een volle smaak. En natuurlijk de krokante korst zoals men die van De Bourgondiër gewend is. Kroketterij De Bourgondiër staat bekend om haar overheerlijke rundvleeskroketten en -bitterballen voor de professionele markt. Ook de nieuwe kalfskroket en kalfsbitterbal zijn exclusief bestemd voor Foodservice.

Uitbreiding van het succesvolle assortiment
Kroketterij De Bourgondiër maakt haar kroketten en bitterballen op ambachtelijke wijze, volgens traditioneel recept. De Bourgondiër heeft vanaf het begin een vogelvlucht genomen; de producten zijn sinds de introductie in 2008 al een succes in cafetaria en ook restaurants en andere horecagelegenheden hebben de producten massaal ontdekt. Yvonne Schillemans, Senior Brand Manager OOH NL: “Onze oorsprong ligt in het zuiden van het land waar smaakvol eten, heerlijk drinken en goed gezelschap erg belangrijk zijn. Hier is onze passie voor kroketten ontstaan en dit heeft geleid tot het succesvolle merk Kroketterij De Bourgondiër. Uitbreiding van het assortiment kon door de grote vraag niet achterblijven. Voor liefhebbers van kalfsvlees zijn daarom De Bourgondiër kalfskroket en kalfsbitterbal de perfecte aanvulling op ons assortiment.” Om dit succes én de herkenbaarheid van de producten te vergroten, zijn er rondom het assortiment van Kroketterij De Bourgondiër kwalitatieve ondersteunende promotiematerialen beschikbaar.

Proef de kalfskroket en kalfsbitterbal
Kroketterij De Bourgondiër laat u de kalfskroket graag proeven. U bent van harte welkom op onze Kroketterij in hal 10 (standnummer 520) of bij onze corporate stand in hal 11 (standnummer 408) of buiten bij de hoofdingang waar onze foodtruck staat.

Verkrijgbaarheid
De Bourgondiër kalfsvleeskroketten en kalfsvleesbitterballen zijn vanaf week 3 verkrijgbaar bij de grossier. De kalfskroketten zijn te verkrijgen in een verpakking van 20x100g en de kalfsbitterballen in een verpakking van 48x35g. 

Producten

Sinds 1977 is Van Lieshout Snacks het merk op het gebied van frikandellen, hamburgers en gehaktproducten. Unieke receptuur, kruiden en bereidingswijze is wat Van Lieshout Snacks

Producten

Mora Lucifertjes

Speciaal voor (eet)café’s, terrassen, strandtenten ed., introduceert Mora de mini variant van de Mora Lucifer, de “Mora Lucifertjes”. Een pittige borrelsnack van malse kip in een krokant korstje met een pikante top. Een pittige aanvulling op uw huidige borrelassortiment. Licht ontvlambaar en aanstekelijk lekker!

Producten

Tilburg, 25 Juni 2013, - Nederlanders hebben een duidelijke voorkeur voor ‘draadjesvlees’ kroketten boven ‘blokjesvlees’ kroketten, dat blijkt uit een studie van het onderzoeksbureau OP&P research, een gerenommeerd specialist op het gebied van sensorisch consumentenonderzoek.