Producten

BOURGONDISCH NIEUWS UIT HET ZUIDEN!

Horecava 2014 - Ad van Geloven komt dit nieuwe jaar met mooie lanceringen voor het out-of-home kanaal. Er komt een compleet broodje kroket ‘to go’ onder het Mora merk op de markt én er vindt een eigentijdse herlancering plaats van de beste kroketten en bitterballen uit het zuiden, onder het merk ‘Kroketterij De Bourgondiër’. Binnen de voor het horecakanaal bekende snackmerken Welten Snacks en Ad van Geloven worden respectievelijk een vegetarische bamischijf en een rundvleeskroket met een ster van het ‘Beter Leven’ predicaat van de Dierenbescherming gelanceerd. De lanceringen passen bij de missie van Ad van Geloven; het maken van de lekkerste, betaalbare en verantwoorde snacks voor iedereen.

 

Herlancering: ‘Kroketterij De Bourgondiër’
Steeds meer mensen raken overtuigd van de lekkere, unieke kroketten en bitterballen van De Bourgondiër, een snackmerk dat zijn oorsprong heeft in het Bourgondische zuiden. Bij recente smaaktests onder consumenten* komt de kroket, die gemaakt is met malse draadjes van het beste rundvlees in een smeuïge ragout, omhuld door een krokante korst, als lekkerste uit de bus. Vanuit de grote groei van het merk heeft Ad van Geloven De Bourgondiër in een geheel nieuw, eigentijds jasje gestoken; het logo en de uitstraling van het merk zijn grondig veranderd. En de naam wordt nu: ‘Kroketterij De Bourgondiër’. Naast deze visuele veranderingen zal er meer kwalitatieve exposure zijn voor het merk en zullen activaties georganiseerd worden, ook binnen andere kanalen zoals eetcafés, terrassen, strandtenten en events. Vraag hier direct het nieuwe promotiemateriaal aan. Word vriend van De Bourgondier en bezoek onze Facebookpagina.

Nieuw: Mora Kroket To Go                  

Het komend jaar kunnen mensen op steeds meer plekken in Nederland voor de speciale Mora Kroket To Go terecht; een lekker knapperig, ready made broodje waarin een unieke kroket van smeuïge en volle ragout zit. Binnenin de kroket zit een verrassende kern van milde mosterd. De snelle bereiding en de handige verpakking zorgen ervoor dat mensen on the go, smakelijk en zónder te knoeien, kunnen genieten van een broodje kroket. Na een succesvolle testfase in Ahoy Rotterdam werkt Ad van Geloven nu aan bredere distributie voor dit nieuwe product.

 

Meer snacknieuws

Eén van de trends waarin Ad van Geloven voorziet de komende jaren is het ‘snacken zonder vlees’. Onder Welten Snacks introduceert zij een vegetarische bamischijf met de bekende pikante receptuur én het keurmerk van de Vegetariërsbond.
Ad van Geloven kijkt bovendien naar mogelijkheden om zo verantwoord mogelijk ingrediënten in te kopen voor haar producten. Eén van de mijlpalen is dat de oude vertrouwde Ad van Geloven rundvleeskroket een ster heeft van het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Tevens beschikt Ad van Geloven sinds jaar en dag over een compleet ovengeschikt assortiment voor de out-of-home markt waarover onze klanten zeer tevreden zijn.

Ad van Geloven op de Horecava 2014

Dit jaar is Ad van Geloven met twee stands vertegenwoordigd op de Horecava. Daar is alle informatie over de nieuwe producten te vinden en kan er uiteraard volop geproefd worden. De hoofdstand is in hal 11, standnummer 11.414. Bovendien is er een speciale stand voor Kroketterij De Bourgondiër in hal 10, standnummer 10.407.

Beeldmateriaal is vrij van rechten te dowloaden via onze website op de beeldbank.

Producten

Sinds 1977 is Van Lieshout Snacks het merk op het gebied van frikandellen, hamburgers en gehaktproducten. Unieke receptuur, kruiden en bereidingswijze is wat Van Lieshout Snacks

Producten

Mora Lucifertjes

Speciaal voor (eet)café’s, terrassen, strandtenten ed., introduceert Mora de mini variant van de Mora Lucifer, de “Mora Lucifertjes”. Een pittige borrelsnack van malse kip in een krokant korstje met een pikante top. Een pittige aanvulling op uw huidige borrelassortiment. Licht ontvlambaar en aanstekelijk lekker!

Producten

Tilburg, 25 Juni 2013, - Nederlanders hebben een duidelijke voorkeur voor ‘draadjesvlees’ kroketten boven ‘blokjesvlees’ kroketten, dat blijkt uit een studie van het onderzoeksbureau OP&P research, een gerenommeerd specialist op het gebied van sensorisch consumentenonderzoek.