Van Geloven

Van Geloven neemt Swinkels over

Graag willen wij u informeren dat Van Geloven Swinkels Snackery & Backery heeft overgenomen.

Swinkels Snackery & Backery is een vooraanstaande producent van kaassoufflés en bladerdeeg producten gevestigd in Cuijk. Het bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid met name door de succesvolle opmars van het merk Souflesse kaassoufflés in de Nederlandse Foodservice markt. Het bedrijf heeft in 2015 een omzet gerealiseerd van €8 mio met 24 medewerkers.
De overname past in onze internationale groei strategie waarin we sterke mogelijkheden zien voor kaasproducten. Tevens denken we met deze overname onze positie binnen de Nederlandse Foodservice markt te versterken waardoor we nog beter in staat zijn om deze markt verder te ontwikkelen.

 

Van Geloven

Met drie grote innovaties is Van Geloven ook in 2019 weer zeer prominent aanwezig op de Horecava. Innovaties afgestemd op de behoefte van de hedendaagse consument, die verantwoorde kwaliteit snacks wil, steeds vaker zonder vlees, maar vooral ontzettend lekker. Met recht Goed Genieten voor iedereen.

Van Geloven

Van Geloven kiest er komend jaar voor om zijn merken Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben, Souflesse én Mora in de schijnwerpers te zetten. Door de overnames van Royaan en Swinkels Snackery & Backery in 2016 behoren inmiddels elf merken tot het snackassortiment van de producent. De focus ligt echter op de eerste vier labels.

Van Geloven

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam ‘Mora Groentenloempia’s’ uit de winkels te halen. Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Groentenloempia’s in de markt terecht gekomen die, in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevat.

Van Geloven

U wilt uw omzet en rendement verhogen? Van Geloven ondersteunt u hier graag bij. In onze webshop vindt u een breed aanbod promotiematerialen. Ideaal om uw producten extra mee onder de aandacht te brengen of om ze op originele wijze te presenteren. Ga naar onze webshop en ontdek wat we u te bieden hebben!