Van Geloven

Van Geloven met drie stands op Horecava 2018

Volop innoveren op onze premium merken

Van Geloven kiest er komend jaar voor om zijn merken Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben, Souflesse én Mora in de schijnwerpers te zetten. Door de overnames van Royaan en Swinkels Snackery & Backery in 2016 behoren inmiddels elf merken tot het snackassortiment van de producent. De focus ligt echter op de eerste vier labels.

2017 was voor Van Geloven een enerverend jaar, nadat we in november 2016 Swinkels Snackery & Backery en een maand later Royaan overnamen. Door de acquisitie van Royaan konden Kwekkeboom en Van Dobben aan ons merkengamma worden toegevoegd en door de Swinkels-overname werden de premium kaassoufflés van Souflesse binnengehaald. Hierdoor groeide het aantal snackmerken in het assortiment tot elf.
Het afgelopen jaar is veel werk verzet om de integratie van de nieuwe merken en de nieuwe collega’s te realiseren. Er is veel geïnvesteerd in een optimale productietechnische en logistieke organisatie en in het creëren van een algehele loyaliteit en betrokkenheid van de medewerkers bij alle merken.
In Tilburg is inmiddels ook een nieuw super modern kantoor gebouwd, om alle nieuwe collega’s te huisvesten en als een team onze ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren.

Innoveren & activeren

We zijn er helemaal klaar voor om de strategie voor de out of home-markt naar buiten te brengen en willen volop innoveren en activeren op onze premium merken Kroketterij De Bourgondiër, Van Dobben, Souflesse en Mora weer volop in de schijnwerpers zetten. De drie premium merken laten al enkele jaren een mooie groei zien en dat willen we graag zo houden. Mora is nog steeds ons grootste foodservice merk en voor een groot gedeelte van de cafetaria en catering markt een belangrijk merk om in het assortiment te hebben.
Met de overige merken in ons assortiment bieden we voor ieder wat wils, bekend en geliefd vanwege de vaak iconische producten, zoals de Van Lieshout frikandel, de Welten bami producten, de Willie Dokter gehaktballen en de Ad van Geloven kroketten om er maar een paar te noemen. Deze merken zullen we koesteren en waar mogelijk optimaliseren en aanpassen aan de eisen van deze tijd.

We benutten de Horecava 2018 om onze vier bekendste merken onder de aandacht te brengen en presenteren ons in de RAI vanuit drie afzonderlijke stands. Net als tijdens de afgelopen Horecava-editie is er een Van Dobben-stand, De Bourgondiër en Souflesse krijgen een gezamenlijke nieuwe stand en tenslotte is er de grote corporate stand van Van Geloven. Op deze laatste stand presenteren we o.a. de nieuwste Mora-innovaties en besteden we uiteraard ook aandacht aan al onze overige merken.

Mora Snackuitvinder

Met gerichte innovaties wil Mora zich steeds duidelijker gaan profileren op de foodservice markt. Op de Horecava introduceren we met trots de Mora Pulled Pork Rol. Naast de al bestaande Smulrol, Shoarmarol en Satérol, een vierde rol in een smaak die past bij deze tijd.
Later in 2018 doet Mora zijn naam eer aan als De Snackuitvinder en komt het met een grote introductie op kip.

De Bourgondiër & Souflesse

Het assortiment van Kroketterij De Bourgondiër wordt tijdelijk uitgebreidt met de Leffebitterbal. Dit is een echte Horecava-innovatie. Deze bitterbal bereid met zacht gegegaard rundvlees en Leffe Bruin is ons antwoord op toenemende vraag vanuit de professionele markt naar ‘iets anders’ dan de traditionele rundvleesbitterbal. Heerlijk bij een speciaal biertje!
Ook het assortiment van Souflesse, in een nieuwe look & feel, krijgt aandacht op dezelfde stand. Binnen Van Geloven is Souflesse één van de belangrijkste groeimerken, de premium kaassouffles van dit merk zijn al populair binnen cafetaria’s, met de mini kaassoufflés en mogelijk later dit jaar met andere kaas mini’s willen we ook de horeca gaan veroveren.

Van Dobben De Meesterlijcke

Op de Van Dobben stand staat de introductie van de Van Dobben Meesterlijcke centraal. Deze speciale lijn croquetten en bitterballen van Van Dobben, is bedoeld voor de horeca ondernemer die op zoek is naar onderscheidend vermogen. We introduceren de nieuwe Van Dobben Meesterlijcke in twee nieuwe ongeëvenaard lekkere smaken, de kaas-mosterd en de rundvlees met VOC-kruiden. We nodigen ondernemers van harte uit om deze varianten te komen proeven op de Horeca.